Muğla Transcripts in/on Disasters: Forest Fires 2021 Çalıştayı

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü tarafından düzenlenen "Architectural Episodes 2: New Dialogues in Architectural Education and Practice" isimli organizasyonun bir parçası olarak, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile işbirliği içerisinde "Muğla Transcripts In/On Disasters: Forest Fires 2021" başlıklı bir çalıştay düzenlenecek. Bu çalıştayda, Muğla'da 2021 yılı yaz aylarında çıkan orman yangınlarına dair ulusal ve uluslararası farkındalık yaratmak amacıyla yangın süreci ve sonrasına dair bir görsel arşiv oluşturulması hedefleniyor. İşbirliği kapsamında her iki üniversitenin öğrencilerinin de katılabileceği, İstanbul ve Muğla'da gerçekleşecek çalıştayın ortaya çıkardığı temsiller/görseller/ürünler panel ile eşzamanlı olarak sergilenecek.

Çalıştay başvuruları fakültemiz öğrencilerine açıktır. Katılımcıların CAD, Photoshop ve Illustrator yazılımlarını iyi derecede kullanabilmesi ve illüstrasyon duyarlılıklarının yüksek olması beklenmektedir. Kontenjan 25 kişi ile sınırlıdır. Erken başvurular ve açıklamada verilen bilgisayar programlarını yetkin şekilde kullanabilen öğrenciler önceliklidir. Başvuran öğrencilerin çalıştay kapsamında belirlenen yangın bölgelerine saha gezileri düzenleneceğini göz önünde bulundurması beklenmektir.

Başvurularınızı "muglatranscriptsworkshop@gmail.com" adresine, 26.09.2021 günü saat 17.30'a kadar mail yoluyla iletebilirsiniz. Başvuru mailinin gövdesine isminizi, okul numaranızı ve kaçıncı yıl öğrencisi olduğunuzu ve bir cümleyle workshopa katılma niyetinizi yazmanız beklenmektedir.

Postere ulaşmak ve daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

Son Güncelleme Tarihi : 15.09.2021 17:15 Okunma Sayısı : 901

Son Duyurular